Landgoed Hotel Avegoor in EllecomGelegen aan de rand van de Veluwe, op Landgoed Avegoor

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom

Aan de rand van de Veluwe, in het Gelderse dorpje Ellecom, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Het hotel is gevestigd op een prachtig en historisch landgoed genaamd Avegoor. Het gebied grenst aan het Nationaal Park Veluwezoom met de prachtige heuvel Posbank als hoogtepunt.

Ontspannen op Landgoed Avegoor

In Fletcher Landgoed Hotel Avegoor kunt u volledig tot rust komen. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. Het alom bekende Restaurant Avegoor heeft een Mediterrane keuken waar heerlijke lunches en diners worden bereid. Ook in de lounge of op de twee terrassen kunt u goed vertoeven.

Nationaal Park Veluwezoom

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is uitstekend gelegen om de Veluwe te ontdekken. Het Nationaal Park Veluwezoom ligt op korte afstand van het hotel evenals de Posbank. Dit natuurmonument, gelegen op een hoogte van 90 meter boven NAP, biedt u een prachtig uitzicht over het IJsseldal, de Achterhoek en de Liemers tot in Duitsland.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.