Heerlijk uit eten bij Restaurant AvegoorCulinair genieten in Ellecom

Reserveer een tafel

Over Restaurant Avegoor

In het alom bekende en culinaire Restaurant Avegoor kunt u genieten van gerechten uit de Mediterrane keuken. In het restaurant worden uitsluitend eerlijke gerechten geserveerd van dagverse en regionale ingrediënten.

Private dining

In de serre van Restaurant Avegoor kunt u gebruik maken van de private dining faciliteiten. De privé ruimte kunt u exclusief af huren voor een gezelschap van maximaal 60 gasten.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00 
  • Ontbijt (za-zo): 07:00 - 10:30
  • Lunch: 11:00 - 17:00
  • Diner: 17:30 - 21:00 

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

01 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 31 oktober 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.